MADS – Márton Áron Iskolaszövetkezet

Követem

MADS - Márton Áron Iskolaszövetkezet

(0)

About Us

A MADS – MÁRTON ÁRON Iskolaszövetkezet (MADS) a Márton Áron Szakkollégium támogatásával 1999-ben alakult, diákokat foglalkoztató, szövetkezeti formában működő gazdasági szervezetként. A szervezet 2005-ben vérfrissítésen esett át, mely során alkalom nyílt a 21. század diákjainak és az információs társadalom üzleti szférájának igényeit egyaránt számba venni, majd összeegyeztetni, és az iskolaszövetkezet arculatát, profilját ezen szempontrendszerek alapján átalakítani.

Különös figyelmet fordítunk Megrendelőink egyéni igényeire. Megoldásainkban törekszünk a rugalmasságra és a gyorsaságra.

Kiemelt figyelmet fordítunk a fiatal tehetségek megtalálására és a tehetséggondozásra. Nagy hangsúlyt fektetünk a fiatalok munkával kapcsolatos motivációinak feltérképezésére és folyamatosan figyelemmel kísérjük munkahelyi integrációjukat.  Adatbázisunkban jelenleg közel 45 ezer fiatal 17-35 év közötti munkavállaló van. Nappali tagozatos éveik alatt, tagjaink közel 50%-a részt vett gyakornoki programunkban, melynek köszönhetően volt alkalmunk felmérni készségeiket/képességeiket.

Azt valljuk, hogy a humán erőforrás minden gazdálkodó szervezet életében döntő fontossággal bír. Az alapdilemma: hogyan fókuszáljunk a dolgozó emberre. Az üzleti élet és a közgazdaságtan tankönyvei előszeretettel fókuszálnak a munkavállaló erőforrás jellegére, mi inkább ügyfélként tekintünk rá. Tudjuk, hogy a siker záloga az elégedett munkavállaló.